Verkkosivuilla pitää olla tarkoitus. Oli se sitten mielikuvamarkkinointi, myynti, työnantajamielikuvan parantaminen tai mikä tahansa muu on suunnitteluvaiheessa hyvä miettiä verkkosivujen perimmäistä tarkoitusta. Me autamme vastauksien löytämisessä, suunnittelussa ja toteutamme juuri yrityksesi näköiset sivut! 

Lähes kaiken saa ostettua netistä

miksei myös sinun tuotettasi tai palveluasi?

Kun haluat myydä netissä – loihdimme toimivat, myyvät ja näyttävät verkkokaupat tuotteillesi. Autamme myös asiakkaitasi löytämään verkkokauppasi, jotta sinä voit keskittyä ydinomaamiseesi. Myy tuotteitasi verkkokaupassa missä vain ja milloin vain. 

Verkkokauppa By Digina Solutions

Yksikään Digina Solutionsin verkkokauppa ei ole tylsä bulkkituote. Sitoudumme jokaiseen projektiin innolla ja tunteella.  Verkkokaupan tärkein tarkoitus on myydä tuotteita, sen lisäksi annamme vierailijalle kauniin verkkokauppakokemuksen. 

Kun haluat poiketa massasta, anna meidän tuoda särmää ja luovia ehdotuksia verkkokauppaasi.  

Pidämme verkkokaupastasi huolen myös lanseerausjuhlien jälkeen. 

Tutustu ylläpito- ja webhotellipalveluumme

Suomen suosituin verkkokauppa-alusta

Suomalaisen maksunvälittäjä Paytrailin vuosittaisesta verkkokauppa-alustatutkimuksesta käy ilmi, että WooCommerce on edelleen Suomen suosituin verkkokauppa-alusta. Sen parhaimpina ominaisuuksina pidetään monipuolisuutta, hakukoneystävällisyyttä, käytettävyyttä ja luotettavuutta.

WooCommerce verkkokauppa-alustaa suositellaan monipuolisesti niin pienille kuin isoille verkkokaupoille. Sen muokattavuuden ansiosta se saadaan aina sopimaan yrityksen oman visuallisen ilmeen mukaiseksi ja on sen kautta on helppo hallinnoida tilauksia ja varastoa. 

Lue koko raportti täältä.

Miten voimme auttaa?

Heräsikö uteliaisuutesi? Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää miten

Digina Solutions Oy

s-posti: veera@diginasolutions.com

puh. 040 144 3034

y-tunnus: 2936321-9

Scroll to Top