Verkkosivut, nettisivut, sivusto, www-sivut..

rakkaalla lapsella on monta nimeä!

Mutta verkkosivuilla täytyy olla selkeä tarkoitus ja niiden tulisi tukea yritystoimintaa ydintoiminnan tavoitteiden saavuttamiseksi. Olipa kyse sitten brändin rakentamisesta, myynnistä, rekrytoinnista tai mistä tahansa muusta, on tärkeää suunnitella sivut vastaamaan juuri näitä tarpeita.

Nykyään yrityksillä on lähes välttämätöntä olla vahva läsnäolo verkossa, ja keskeinen osa tätä on toimiva verkkosivusto. Verkkosivut ovat yrityksen digitaalinen käyntikortti ja ensimmäinen kosketuspinta monille potentiaalisille asiakkaille. Ne eivät ainoastaan tarjoa tietoa tuotteista tai palveluista, vaan myös luovat ensivaikutelman yrityksestä ja sen ammattitaidosta.

Verkkosivujen avulla yritys voi rakentaa brändiään ja erottua kilpailijoistaan. Ne mahdollistavat brändin tarinan kertomisen, visuaalisen identiteetin esittelyn ja yrityksen arvojen välittämisen asiakkaille. Lisäksi verkkosivut antavat mahdollisuuden tarjota asiakkaille lisäarvoa esimerkiksi hyödyllisen sisällön, oppaiden tai asiakastukea.

Verkkosivut toimivat myös tehokkaana myyntikanavana. Ne tarjoavat asiakkaille mahdollisuuden tutustua tuotteisiin tai palveluihin, vertailla vaihtoehtoja ja tehdä ostopäätöksiä mukavasti omassa kodissaan. Lisäksi verkkokauppa mahdollistaa myynnin ympäri vuorokauden, laajentaen yrityksen potentiaalista asiakaskuntaa.

Tuo yrityksesi diginäkyvyyden uudelle tasolle

Digina Solutionsin missio on yksinkertainen: tuoda yritykset internettiin omien nettisivujen avulla ja näin tehdä internetistä kauniimpi – sivusto kerrallaan. Palveluvalikoimaan kuuluu verkkosivut (uudet ja vanhojen päivitys), verkkokaupat, ylläpito, webhotellit sekä verkkosivuihin liittyvä konsultointi.

Verkkosivujen tulee tukea ja täydentää liiketoimintaasi. Siksi sivuilla kannattaa hyödyntää lisätoiminnot kuten gallerioita, yhteydenottolomakkeita, sähköpostin opt-in lomakkeita tai ajanvarauslomakkeita parempaa käyttäjäkokemusta varten. Takaamme, että meillä suunnitellut ja luodut verkkosivut on rakennettu käyttäjäystävällisesti ja optimoitu hakukoneita varten. Tarvittaessa autamme ja tuemme sinua viemään hakukoneoptimoinnin uudelle tasolle, jotta sivustosi löytyy helposti hakukoneiden kärkituloksista. 

Kiinnostuitko

Haluatko tehostaa yrityksesi verkkosivuja? Pyydä nyt tarjous yrityksellesi räätälöidyistä verkkosivuista!
Luomme verkkosivuston, joka heijastaa täysin yrityksesi brändiä ja palvelee tavoitteitasi. Olipa tarpeen sitten uuden sivuston suunnittelu, nykyisen päivittäminen.

Digina Solutions Oy

s-posti: veera@diginasolutions.com

puh. 040 144 3034

y-tunnus: 2936321-9

Scroll to Top